Routebeschrijving

Locatie Dok Noord

Dok Noord ligt ten noorden van de kuip, in de 19de-eeuwse gordel binnen de stadsring.

Vanaf E40/E17
Volg Gent-Centrum en neem afrit 1 (Andere richtingen). Aan de lichten sla je rechts af en je belandt op de kleine ring rond Gent (R40-N9). Die volg je tot aan de grote rotonde van de Dampoort. Hierop neem je de derde afslag richting Eeklo (zo blijf je op de R40-N9). Na Dok Zuid en het Stapelplein kom je aan op Dok Noord.

Op Dok Noord

Eens aangekomen op Dok Noord ga je over het middenplein. Op het gelijksvloers aan Delhaize neemt u de lift. Op het derde verdiep vindt u O'Learys Gent!

Met het openbaar vervoer
Kom je met de tram? Dan neem je best tram 4 ‘Muide-Moscou’ en stap af aan halte 'Heilige Kerst'. Na ongeveer 200m in de Sint-Salvatorstraat (= verlengde van de Sleepstraat), vind je aan de rechterkant, ingang 2 (groene schuifpoort).

Met de bus kan ook, buslijn 5 heeft een halte aan de Heilige Kerst-kerk.

Te voet of met de fiets
Je kan echter ook wat van de stad genieten, hiervoor loop je vanuit Gent-Dampoort, via de Dampoortstraat naar Sint-Jabobs. Vervolgens ga je richting Sleepstraat. Op het einde van de Sleepstraat, voorbij de Heilige Kerst-kerk, kom je in de Sint-Salvatorstraat. Na ongeveer 200m vind je aan de rechterkant, ingang 2 (groene schuifpoort).