ACTIVITEITEN

BOWLING

O'Learys Gent beschikt over 18 bowlingbanen met een state-of-the-art computersysteem met tot 6 verschillende categorieën spelletjes, die op zich nog een keer zijn onderverdeeld in subcategorieën. Voor ieder wat wils!
We verhuren elke baan per 50min in plaats van per spel. Op deze manier kan u langer genieten van uw bezoek aan O'Learys Gent. Op 1 baan kan je met maximum 6 personen spelen.

Hieronder vindt u de TARIEVEN:

* Een bowlingbaan reserveren is op vrijdag en zaterdagavond enkel mogelijk in combinatie met onze populaire combo-formule ALL TIME FAVORITE: https://olearys.be/gent-event-center/activities/groepsformules/

* Studententarief enkel geldig als iedereen student is en dit kan voorleggen.

*Schoolvakanties (ma-do)

* Sokken inbegrepen in de prijs.

* Komt u met meer dan 12 personen? Gelieve op voorhand contact op te nemen via [email protected] of 09/310.30.10

KARAOKE

Wil je met je vrienden... dansen, zingen, uit je dak gaan ZONDER dat andere bezoekers het horen? Wilt u genieten van de leukste karaoke in Gent? Dan hebben wij voor jou en je vrienden dé oplossing: Huur één van onze 6 karaokeboxen (per box een ander interieur):

- Après-Ski box: max 25 pers

- Summer box: max 12 pers

- Disco box: max 12 pers

- Streets of NYC: max 15 pers

- Rosé box (NEW): max 15 pers

- Arena box (NEW): max 40 per

We verhuren al onze boxen per 50min. Deze beschikken over het allermodernste en meeste uitgebreide karaoke-systeem. Lees een recent artikel op HLN over dit unieke concept!

Hieronder vindt u de TARIEVEN:

Hierbij enkele beelden van onze karaokeboxen:


SHUFFLEBOARD (NIEUW)

Speel op werelds langste shuffleboard bij O'Learys Gent.

Het unieke Amerikaans spel bestaat uit een grote gladde tafel waarbij tot vier spelers met een metalen puk van de ene naar de andere kant van de tafel schuiven en op deze manier zo veel mogelijk punten proberen te verdienen


Prijs: €15 per 50min (ma-do), 20€ per 50min (vrij, za, zo, schoolvakanties(buiten juli/aug)).

POOL

We hebben 10 immer populaire pooltafels ter beschikking bij O'Learys Gent. Komt u straks genieten van een spelletje pool in de leukste setting van Gent?

Prijs: €10 per 50min (ma-do), 15€ per 50min (vrij/za/zo/schoolvakanties(buiten juli/aug)).

DARTS

Onze darts zijn state-of-the-art en bezitten over een digitaal aftelsysteem. Ideaal voor een gezellige avond darts in Gent met jouw vrienden!

Prijs: €10 per 50min (ma-do), 15€ per 50min (vrij/za/zo/schoolvakanties(buiten juli/aug)).

SPORTGAMES/ ARCADE GAMES

Tenslotte maken we de O'Learys Experience compleet met een ruim aanbod aan sport-en arcadegames met o.a. verschillende Airhockeys, basketbalspel, kickertafels, 3 soorten boksballen, snelheidgames en zo veel meer...


Kortom, voor ieder wat wils voor een namiddag of avond vol plezier in Gent!